On site Chair Massage
on-site

Τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούν πίεση, διατάσεις, μαλάξεις κ.α. σε όντας σε καθιστή θέση. Χαλαρώνει τους μύες και απελευθερώνει το μυϊκό και πνευματικό στρες, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας όλο το σώμα.

20′ – 15€

30′ – 20€

Indian Head Massage
indian

Μασάζ κεφαλής με ειδικά λάδια. Χαλαρώνουν τους μύες και τα νεύρα, η κούραση φεύγει από το σώμα. Καλμάρει τα νεύρα και δημιουργεί ωραία αισθήματα ευφορίας. Βοηθά στην βιοενεργειακή ισορροπία του εγκεφάλου. Είναι ευεργετικό στο νευρικό σύστημα.

30′ – 20€

60′ – 35€

Thai Foot Reflexology Massage
reflexology

Πανάρχαια τεχνική με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις μέσω της διέγερσης των αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες (που αντιστοιχούν σε κάθε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος), χαλαρώνει και ενεργοποιεί το σώμα.

30′ – 20€

60′ – 35€

Traditional Thai Massage

Αρχαία θεραπευτική μέθοδος της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης ιατρικής. Συνδυασμός διατάσεων γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές (Sen Sib). Βοηθά να απελευθερωθεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα και η στασιμότητα. Χαλαρώνει βαθιά το σώμα.

60′ – 40€

90′ – 55€

120′ – 70€

Balinese Massage

Έντονο μασάζ με αιθέρια έλαια και πιέσεις σε βάθος και «ζύμωμα» και «τράβηγμα» των μυών και μακριές κινήσεις. Πολύ αποτελεσματικό στην ανακούφιση και θεραπεία των μυϊκών πόνων και πόνων στις αρθρώσεις.

60′ – 35€

Τhai Οil Μassage

Μασάζ χαλάρωσης και ηρεμίας. Ισορροπώντας σώμα και ψυχή. Ενεργοποιεί τους μύες, ανοίγει τις ενεργειακές διαβάσεις και κατά συνέπεια βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το έλαιο που χρησιμοποιείται κατασκευάζεται ειδικά για να δώσει τη νέα ενέργεια στο δέρμα.

60′ -35€

Αromatherapy

Μασάζ με χρήση αιθέριων ελαίων κατά την οποία γίνεται πρόσληψη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων. Χαλαρώνει ή διεγείρει ανάλογα τα έλαια επιλογής.

60′ – 35€

Ηotstone Μassage

Μασάζ με ηφαιστιογενείς μαύρες ζεστές πέτρες. Έντονο μασάζ με περιστροφικές κινήσεις και παλμικές δονήσεις. Χαλαρώνει τους σφιγμένους και τεντωμένους από την ένταση μύες και αποβάλει την ένταση και το στρες.

90′ – 60€

Chocolatherapy

H σοκολατοθεραπεία, πηγή ομορφιάς και ευεξίας, ιδανική κατά της κυτταρίτιδας. Μια παχύρρευστη, ζεστή επικάλυψη που νοιάζεται για την σιλουέτα σας, χαϊδεύει το κορμί σας και ξυπνάει τις αισθήσεις.

60′ – 40€

Shiatsu

H μέθοδος συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία τεχνικών από μαλάξεις, διατάσεις και πίεση ειδικών σημείων (acupoints). Το shiatsu είναι μια από τις γνωστότερες μεθόδους σωματικής αγωγής και έχει σκοπό να εξασφαλίσει την μέγιστη ευεξία.

60′ – 40€

Ayurveda Massage

Ολόσωμο μασάζ με ειδικά λάδια. Ανακουφίζει από το άγχος και το στρες, αναζωογονεί, αποτοξινώνει, βελτιώνει το ανοσοποιητικό, κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα, ομορφαίνει το δέρμα.

60′ – 40€

Back and legs massage
back-and-legs

Μασάζ σε πλάτη και γάμπες το οποίο ποικίλει σε ένταση από μέτριο εως έντονο και σε βάθος, με λάδι ή επάνω από την ενδυμασία. Επιδρά στις ενεργειακές γραμμές και ανακουφίζει τους πονεμένους μύες.

30′ – 20€

Facial massage
face-massage

To μασάζ του προσώπου βοηθά το δέρμα να απορροφήσει τα έλαια και τις κρέμες εύκολα. Χαλαρώνει και απαλλάσσει από την ένταση. Επαναφέρει την ενέργεια του σώματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.

30′ – 20€

Peeling
peeling

Tο πήλινγκ είναι μια τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος. Με αυτή τη θεραπεία ένα ειδικό διάλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα έτσι ώστε να προκαλέσει την απολέπισή του.

45′ – 35€

Body Wrap
body-wrap

H θεραπεία αποτοξίνωσης και λιποδιάλυσης αποβάλει τις τοξίνες του δέρματος. Ακολουθεί επάλειψη με ειδικό μίγμα αιθέριων ελαίων και φυκιών με στόχο την έντονη εφίδρωση. Άμεσα αποτελεσματική μέθοδος.

45′ – 40€

Anticellulite and slimming massage
anti-cellulite

Η ειδική αυτή αγωγή, με έντονες χειρομαλάξεις και ειδικές κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και την έντονη εφίδρωση.

20′ – 20€

40′ – 35€

Massage with cupping
cupping

Απελευθερώνει το μυοσκελετικό πόνο, απομακρύνει τις τοξίνες, διεγείρει το νευρικό σύστημα και την ροή του φρέσκου αίματος. Κατάλληλο για αναπνευστικά προβλήματα, κοινό κρυολόγημα, αρθραλγία, οσφυαλγία, κατακράτηση υγρών, κυτταρίτιδα.

40′ – 30€

60′ – 40€